Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2011 19:27 - Тайните на мръсния секс
Автор: bijuta Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1896 Коментари: 1 Гласове:
0



Днес поведението на жените (бижута) е много по-разкрепостено от преди. Това е добра новина, но лошата е че 100 процента от жените са такива. Искта мръсен секс, но вашата половинка не Ви (бижута с кристали Сваровски) го дава, тогава екипа ни е на помощ с нашите съвети.

Обикневено се оказва, така че една жена е много по-склонна да експериментира в секса отколкото партньора и предполага. Дори и с твоята партньорка (бижута сваровски) да правите така наречения „стандартен секс“ (онлайн магазин за бижута) има начин да я предразположиш към по мръсни изпълнения.
Говорете й мръсно
Всяка жена обича да е желана и това много ги възбужда и ги кара да покажат на какво са способни в леглото (бижута). В началото трябва да се започне по-леко, но ако видиш че наистина и харесва, то започни да ставаш по-настъпателен.
Споделяйте фантазиите си
Не е нужно да си говорите за секс само, когато сте в леглото. Намирайте време и желание да споделяте фантазиите (бижута с кристали Сваровски) си и какво бихте искали да опитате заедно. Но в никакъв случай не споделяй какви мръсотии точно си правил с другите си партньорки  (бижута сваровски). Това в никакъв случай няма да Ви помогне, а само ще деамбицира партньорката Ви. Дори да се направи на много потресена, тя ще поиска да изпълни всяка ваша фантазия  (онлайн магазин за бижута).
Разпитвайте я какви са нейните фантазии
Нека тя ти разкаже за какво винаги си е мечтала и какво си фантазира докато мастурбира . Накарай я, предразположи я да ти разкаже възможно повече от секс (бижута) мръсотиите, които и се въртят в главата.
Бъди инициатор
Запомни, че мъжът винаги е бил и ще е инициатор за мръснишките номера, тоест инициативата трябва да е от негова страна. Ако партньорката  (бижута с кристали Сваровски) Ви е срамежлива, то не очаквай разбира се тя да направи първата крачка. Дори и да се сеща за много мръсни номера не би го казала, освен ако… не види зелена светлина от твоя страна (онлайн магазин за бижута). Така може да те изненада много и да изпълни всяка твоя фантазия!




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. balgarski7vinarki - izviniavaite,no kakvo obshto imat kristalite Svarovsky s temata za jiji-biji po-taka...
04.06.2011 20:58
az sam ot po-starite pokolenia i moje bi ne moga da se vklucha v temata, koeto ne e savsem sigurno, no vse pak kade tochno e MJASTOTO na kristalite za po-raznoobraznite neshta v intimnite otnoshenia?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bijuta
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 67061
Постинги: 32
Коментари: 6
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930