Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2011 19:29 - Какво виждаме първо в един мъж
Автор: bijuta Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1501 Коментари: 0 Гласове:
0



Според психолозите една жена вижда първо в мъжа косата и очите. При запознанството с един мъже жената интуитивно първо вижда погледа му. По време на разговорите ние се гледаме в очите и затова те са от голямо значение. Цветът и формата на очите на човека срещу нас е много важен. Само с един поглед един мъж може да плени сърцето ни.

Косата на мъжа също е от значение, а също така и формата на лицето. Когато се сещаме за мъж, който сме видели за кратко в съзнанието първо ще се появи каква е косата, очите, а също така и височината.

След това по важност според психолозите са устните, а също така и ръцете. Те са второто нещо, което не просто виждаме, а усещаме. С тях мъжете ни докосват нежно и затова и те са от важно значение. Освен това ние запомняме и ръкостискането и прегръдката на мъжа.

Тембъра и гласът на мъжа също ни правят впечатление. Дори и да не сме виждали мъжа, а само да сме си говорили с него той може да ни направи силно впечатление и да пожелаем да го видим на живо. Но също така и интонацията на мъжа може и да ни отблъсне.

На следващо място по значение са обувките, аксесоарите и дрехите на силния пол. Първо впечатление ще ни направят цветовете, комбинирането им и чистотата. Жената интуитивно преценява мъжа и по облеклото.

От голямо значение е това как се харесва мъжът и колко е популярен. Също така ни прави впечатление и това дали мъжа обича да прави подаръци, бижута с кристали Сваровски. Дали е стиснат или не image Все пак всяка жена обича да и подаряват бижута с кристали Сваровски.

А Вие какво първо виждате в мъжете и какво Ви прави впечатление? А какво може да Ви отврати и да Ви накара да не се видите с един мъж повече?




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bijuta
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 67066
Постинги: 32
Коментари: 6
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930