Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2011 19:28 - Приятни занимания за жената
Автор: bijuta Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 932 Коментари: 0 Гласове:
0



Жените не се нуждаят от много, за да бъдат щастливи. Мъжете не са на ясно, че жените винаги знаят какви искат и какво ще ги направи щастливи, а това всъщност не е много. Ето и някои от любимите занимания на жените:

Среща с приятелки – това е едно от любите занимания на жените. Разговорите с приятелки винаги могат да ги разсеят, ако не са радостни и те винаги са разтоварващи. Всеки знае сериала „Секса и града“. Този сериал само потвърждава това. И там, както и в живота четирите приятелки винаги са щастливи да се видят и просто да си поклюкарстват. За мъжете основният проблем в това е, че те ще са основна тема в техните разговори.

На пазар – думата „шопинг“ става все по популярна и се употребява много често. Това съвсем не е случайно. Новата покупка, дори и да е малка прави жените щастливи и радостни, а мъжете малко по-бедни image Дори и да е някое малко бижута с кристали Сваровски. Това е една инвестиция в щастието на нашите дами.

Нова прическа – всяка дама се нуждае от време на време от промяна. Това се отнася и за косата. Лошото за мъжете е, че понякога със смяната на цвета идва и смяната на мъжа image

Почивка на море или чужбина – всички ние, дамите очакваме с нетърпение този моменти. Няма жена, която да не обича да ходи на почивка. Позволете и да избере мястото и си прекарайте по по най-приятния начин. Не и противоречете, ако не желаете да развалите ваканцията Ви.

Телефони разговори – винаги е интересно за мъжете как една дама може да свърши толкова много неща, когато говори по телефона с някоя приятелка. Дамите обикновено винаги са с телефона си в ръка и с бижута Сваровски на нея. Свиквайте с това – телефонът е необходимо зло за всяка дама.

А какво е вашето любимо занимание?




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bijuta
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 67064
Постинги: 32
Коментари: 6
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930