Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2011 19:26 - В ролята на любовницата
Автор: bijuta Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1959 Коментари: 0 Гласове:
0



Любовницата…тя е и лошата и злата, тя краде любовта. Тя е жената, заради която чуваме „Изморен съм“, вместо „Искам те“! Тя е онази, заради която много вечери сме сами.
Тя е онази, заради която ласките са само за децата. Тя е онази,която получава скъпите подаръци, бижута със Сваровски, а ние…нищо! Тя тази, за чието присъствие знаем, но не можем да го премахнем. Тя отнема скъпите ни моменти и ги превръща само в един красив спомен, Тя краде любимия ни, тя разбива живота ни на хиляди парченца!
Ако вашият съпруг има любовница, то това е вашето мнение,  какво ли е нейното? Знаете ли какво си мисли тя, от какво се страхува? Как се чувства, заради това, че е само една любовница?
Любовницата получава само малко мигове на открадната любов. Тя притежава любовта, но … само до до полунощ, когато пак остава сама…само със своите подаръци и бижута с кристали Сваровски. Тя получава уикендите, когато съпругът лъже, че е в командировка по работа. Тя не може просто да звънне на любимия, за да го пита как е или просто да чуе нежния му глас. Тя никога няма право на претенции, тя винаги е длъжна да се примирява. Тя получава кървава любов, защото знае, че любимият и винаги в крайна сметка ще се върне удома, при жена си и децата си. Тя иска обич и ласка по всяко време, но никога няма да ги има! Тя иска да бъде единствената и неповторимата за своя любим, но знае, че това никога няма да стане. А дори и да стане законна жена, винаги ще живее със страха, че и нея я грози опасност от любовница.
Съпругата вижда, че живота и може да се разруши, а любовницата разбора с разума си, но не и със сърцето, че живота и никога няма да се „построи“. Поне не и с този любим. Монетата винаги има две страни, но тази на любовниците винаги ще е губеща.  Никога не се обвързвайте с женени мъже, за да не страдате после от тази своя грешка, а и всеки знае, че на чуждото нещастие не може да се построи щастие! Това е избор, за който рано или късно ще си платим и то с големи лихви!
А какво е вашето мнение? Били ли сте някога от страната на любовницата или другата?




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bijuta
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 67057
Постинги: 32
Коментари: 6
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930